GESLAAGDEN ATHENEUM 1e, 2e en 3e TIJDVAK 2021

Roncalli feliciteert de geslaagden tijdvak 1, 2 en 3

GESLAAGDEN HAVO 1e, 2e en 3e tijdvak 2021

Roncalli feliciteert de geslaagden 1e, 2e en 3e tijdvak 2021

GESLAAGDEN VMBO 1e, 2e en 3e TIJDVAK 2021

Roncalli feliciteert de geslaagden tijdvak 1m, tijdvak 2 en tijdvak 3 2021

Tom Heijnen benoemd tot rector Roncalli Scholengemeenschap

Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs heeft Tom Heijnen benoemd tot rector van Roncalli Scholengemeenschap in Bergen op Zoom. Op dit moment is hij directeur havo/vwo/tto op het Beatrix College in Tilburg. Tom start zijn nieuwe functie op 1 augustus 2021. Hij volgt Ludo Heesters op die 1 januari 2021 startte als locatiedirecteur bij het Scheldemond College in Vlissingen.

De missie van de troonopvolgster

Ik ben Anouk Fasseur, 16 jaar en ik woon in Putte. Van jongs af aan houd ik van tekenen en schrijven. Als kind verzon ik al graag verhaaltjes en was ik regelmatig te vinden aan de tekentafel. Het is altijd al mijn droom geweest om een boek uit te geven. Op vrijdag 28 mei 2021 is mijn wens in vervulling gegaan. Toen kwam mijn boek: ‘De missie van de troonopvolgster’ uit bij uitgeverij Boekscout. Een boek waar ik ruim een jaar aan heb gewerkt.

Interact Roncalli

Video Interact Roncalli

Google Workspace for Education

Naar aanleiding van de berichten over Google en veiligheid het volgende. Google legt voor eigen gebruik metadata vast, geen persoonlijke gegevens. Metadata zijn in belangrijke mate anoniem. Bovendien heeft Google aangegeven dat zij de metadata…

Doemiddag 10 februari en prijsuitreiking Roncalli Game

Op 10 februari was de eerste online doemiddag voor leerlingen van groep-7 en groep-8. Ook werd de prijsuitreiking bekend gemaakt van de Roncalli Game.

Nieuwe rector met Roncalli-persoonlijkheid

Roncalli heeft een nieuwe rector. Barbara Baelemans heeft ruime ervaring in zowel onderwijs als bedrijfsleven en weet dat kennis zeker zo belangrijk is als persoonsontwikkeling. Met die zaken gaat ze op Roncalli aan de slag, zodat Roncalli en haar leerlingen nóg meer persoonlijkheid krijgen.

Contact

Roncalli Scholengemeenschap
Tuinderspad 6
4613 CA Bergen op Zoom

Postbus 258
4600 AG Bergen op Zoom

0164-241050
info@roncalli-boz.nl